Intro

dMOTION.com is een Rotterdamse media-studio met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van websites, apps, fotografie, animaties en illustraties.

Portfolio

Enkele projecten

Honda – TNT Post


Integratie van cross-media reclamecampagnes

Voor diverse opdrachtgevers is met communicatiebureau TMP Worldwide (Amsterdam) een scala aan banners, animaties, illustraties en nieuwsbrieven gerealiseerd. Als onderdeel van landelijke campagnes zijn deze zowel online- als offline (televisie, drukwerk) uitgezet.

Berg & Dal – Lodges


Duurzame promotie van eco-lodges in het oerwoud

Voor de drie grootste lodges in Suriname (Nature Resort Kabalebo, Danpaati River Lodge en Berg & Dal) is er verschillend marketing- en PR-materiaal gerealiseerd. Om de toerist te bereiken zijn er websites, (3d-) animaties / illustraties, (product-) fotografie en social-media campagnes ontwikkeld.

Digital Playground – Go!


Tekenfilms uit de (urban) jungle

In samenwerking met Digital Playground (Rotterdam) en The Back Lot (Paramaribo, Suriname) zijn er tientallen educatieve tekenfilms ontwikkeld. De (jeugdige) doelgroep werd bereikt via uitzendingen op mobiel, televisie en in de bioscoop.

Apps – WP & Android


Apps voor Windows Phone en Android

In eigen beheer en voor diverse opdrachtgevers worden met regelmaat apps ontwikkeld. De meeste zijn platform agnostisch van opzet, wat inhoud dat ze zowel op Windows Phone als op Android draaien. Door responsive te ontwerpen en modulair te programmeren werkt alles ook op tablets.

Cordaid Memisa – MVO


Cordaid Memisa – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Om de campagneboodschap – een veilige bevalling voor elke moeder – van Cordaid Memisa (Den Haag) te ondersteunen bedacht marktleider in bio-based disposables BioSol (Rotterdam) de MVO Beker. Behalve een website zijn ook de 3d-modellen voor de bekers geraliseerd.

STIVORO – Self Control


Campagnesite met interactieve video

Samen met reclamebureau BvH en Conceptables (beiden Rotterdam) is de campagnesite voor STIVORO ontwikkeld. De site is opgebouwd rondom interactieve YouTube-video’s waarbij de gebruiker door het maken van keuzes zelf de verhaallijn samenstelt.

Maaslander – 2.0


Responsive design & Facebook-marketing

In nauwe samenwerking met Force 451 (Den Haag) en Conceptables (Rotterdam) is de corporate site van Maaslander ontwikkeld. De site is volledig responsive gemaakt, waardoor zowel het ontwerp als de inhoud voor tablets en laptops geoptimaliseerd wordt weergegeven.

Mopinion – CRM / CEM


Measure, Manage and Master The Customer Experience

Voor Mopinion (Rotterdam) – Europees marktleider op het gebied van customer experience management software – zijn er diverse feedbacktools ontwikkeld. In nauwe samenwerking met de in-house developers werd zorg gedragen voor zowel de back- als frontend van de systemen.

GGD – Lang Leve De Liefde


Seksuele voorlichting in animatievorm

In opdracht van de GGD werden acht tekenfilms en tientallen illustraties rond het thema “seksuele voorlichting” ontwikkeld. Behalve de vormgeving, animaties, illustraties en voice-overs tekende dMOTION.com ook voor de herkenningstune.

Disciplines

Disciplines & Specialisaties

Internet

dMOTION.com is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van (custom-made) websites en -applicaties. Hierbij worden – naast het programmeren en ontwerpen – zowel de front- als backend verzorgd.

Animatie en illustratie

Begonnen als “klassiek” striptekenaar – gebruikmakend van potlood, inkt en papier – realiseert dMOTION.com met regelmaat ook (digitale) animaties en illustraties. Bijvoorbeeld voor televisie- / bioscoop campagnes, banners en infographics.

Vormgeving en ontwerp

Gedrukte media – al dan niet gecombineerd met online activiteiten – is een effectief communicatiemiddel. dMOTION.com tekent hier (letterlijk en figuurlijk) voor in de vorm van kaarten, posters, brochures en fotografie.

Apps

Al geruime tijd is er een verschuiving zichtbaar van “traditioneel computergebruik” naar mobiele media-consumptie. dMOTION.com springt daar op in door apps voor zowel Windows Phone als Android te ontwikkelen.

dMOTION

Over dMOTION.com


dMOTION.com focussed zich sinds 1993 op de realisatie van webapplicaties / -sites, animaties, illustraties, fotografie, drukwerk en apps. De projecten worden al meer dan twintig jaar zowel zelfstandig, als in nauwe samenwerking met derden tot een succesvol eind gebracht.

Persoonlijk

Even voorstellen…

dMOTION.com is…

Jasper, 1974, fanatiek sporter, opgegroeid in Den Haag, gestudeerd in Enschede, geleefd in Zuid-Amerika, werkzaam in Rotterdam.

Download mijn CV

Download mijn C.V. en lees meer over mijn opleidingen, technische expertises, zakelijke partnerships en overige werkzaamheden.

Contact

Neem contact op

(Bedrijfs-)naam

Email

Onderwerp

Bericht

Veiligheidscode
captcha