Intro

dMOTION.com is een Rotterdamse media-studio met ruim 22 jaar ervaring op het gebied van websites, apps, fotografie, animaties en illustraties.

Portfolio

Enkele Projecten

Maaslander 2.0


Responsive design & Facebook-marketing

In nauwe samenwerking met Force 451 (Den Haag) en Conceptables (Rotterdam) is de corporate site van Maaslander ontwikkeld. De site is volledig responsive gemaakt, waardoor zowel het ontwerp als de inhoud voor tablets en laptops geoptimaliseerd wordt weergegeven.

Cordaid Memisa


Cordaid Memisa – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Om de campagneboodschap – een veilige bevalling voor elke moeder – van Cordaid Memisa (Den Haag) te ondersteunen, bedacht marktleider in bio-based disposables BioSol (Rotterdam) de MVO Beker. Behalve de site heeft dMOTION.com ook alle 3d-modellen voor de bekers gerealiseerd.

Feedback – CRM


Measure, Manage and Master The Customer Experience

Voor Mopinion (Rotterdam) – Europees marktleider op het gebied van customer experience management software – heeft dMOTION.com geavanceerde feedbacktools ontwikkeld. In nauwe samenwerking met de in-house developers werd zorg gedragen voor alle systemen.

STIVORO – KWF


Campagnesite met interactieve video

Samen met reclamebureau BvH en Conceptables (Rotterdam) realiseerde dMOTION.com de vormgeving en techniek achter de campagnesite van STIVORO en KWF Nederland. De site bestaat uit interactieve video’s waarbij de gebruiker door het maken van keuzes zelf de verhaallijn samenstelt.

Infographics


Informatieve illustraties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en een infographic kan een compleet verhaal vertellen. Om die reden illustreert dMOTION.com in verschillende stijlen sterk uiteenlopende infographics, waarvan sommige een sterk interactief element kennen.

GGD – SoaAids


Seksuele voorlichting in animatievorm

In opdracht van de GGD werden acht tekenfilms en tientallen illustraties rond het thema “seksuele voorlichting” ontwikkeld. Behalve de vormgeving, animaties, illustraties en voice-overs tekende dMOTION.com ook voor de herkenningstune.

Honda | TNT Post


Integratie van cross-media reclamecampagnes

Voor diverse opdrachtgevers is in samenwerking met communicatiebureau TMP Worldwide (Amsterdam) een scala aan banners, animaties en nieuwsbrieven vormgegeven en gerealiseerd. Als onderdeel van landelijke campagnes zijn deze zowel online- als offline (televisie, drukwerk) uitgezet.

Webshops


Webshops met toegevoegde waarde

Door gebruik te maken van open-source eCommerce oplossingen kan tegenwoordig al snel een mooi ogende webshop met goede conversie neergezet worden. dMOTION.com voegt daar extra waarde aan toe door bijvoorbeeld gepersonaliseerde producten real-time op de pagina te tonen.

Eco-Lodges


Duurzame promotie van eco-lodges in het oerwoud

Voor de drie grootste lodges in Suriname (Nature Resort Kabalebo, Danpaati River Lodge en Berg & Dal) is er verschillend marketing- en PR-materiaal gerealiseerd. Om de toerist te bereiken ontwikkelde dMOTION.com sites, (3d-) animaties / illustraties, (product-) fotografie en social-media campagnes.

Mobiele Apps


Apps voor mobiel en tablet

Behalve custom-made websites ontwikkelt dMOTION.com met regelmaat apps voor mobiel en tablet. Door een platform-agnostische opzet te hanteren, werken deze naadloos op alle systemen en zorgen ze voor de beste user-experience.

Digital Playground


Tekenfilms uit de (urban) jungle

In samenwerking met Digital Playground (Rotterdam) en The Back Lot (Paramaribo, Suriname) tekende dMOTION.com tientallen educatieve animaties. De (jeugdige) doelgroep werd bereikt via uitzendingen op mobiel, televisie en in de bioscoop.

Hotel Professionals


Professioneel en responsive

HotelProfessionals.nl – de grootste hotel-vacature site van Nederland – werkte perfect op laptops, maar niet op mobiel. Omdat het (bestaande) ontwerp niet aangepast kon worden, is dMOTION.com gevraagd om de site te optimaliseren voor telefoons, waarbij de broncode volledig intact is gelaten.

Disciplines

Disciplines & Specialisaties

Internet

dMOTION.com is al ruim twintig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van (custom made) websites en -applicaties. Hierbij worden – wat betreft het programmeren, vormgeven en ontwerpen – zowel de front- als backend verzorgd.

Animatie en illustratie

Begonnen als “klassiek” striptekenaar – gebruikmakend van potlood, inkt en papier – realiseert dMOTION.com met regelmaat ook (3d-) animaties en illustraties. Bijvoorbeeld voor televisie- / bioscoop campagnes, banners en infographics.

Vormgeving en ontwerp

Gedrukte media – al dan niet cross-mediaal gecombineerd met online activiteiten – is een effectief communicatiemiddel. dMOTION.com tekent hier (letterlijk en figuurlijk) voor in de vorm van kaarten, posters, brochures en fotografie.

Apps

Websites en online applicaties worden sinds lange tijd al vaker bezocht en gebruikt via de telefoon dan een laptop of desktop. dMOTION.com springt daar op in door apps voor onder andere Windows Phone en Android te ontwikkelen.

dMOTION

Over dMOTION.com


dMOTION.com focussed zich sinds 1993 op de realisatie van webapplicaties / -sites, animaties, illustraties, fotografie, drukwerk en apps. De projecten worden al meer dan twintig jaar zowel zelfstandig, als in nauwe samenwerking met derden tot een succesvol eind gebracht.

Persoonlijk

Even voorstellen…

dMOTION.com is…

Jasper, 1974, fanatiek sporter, opgegroeid in Den Haag, gestudeerd in Enschede, geleefd in Zuid-Amerika, werkzaam in Rotterdam.

Download mijn CV

Download mijn C.V. en lees meer over mijn opleidingen, technische expertises, zakelijke partnerships en overige werkzaamheden.

Contact

Neem contact op

(Bedrijfs-)naam

Email

Onderwerp

Bericht

Veiligheidscode
captcha