Intro

dMOTION.com is een Rotterdamse mediastudio met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van internet, apps, animaties en illustraties.

Portfolio

Portfolio

Honda – TNT Post


Integratie van cross-media reclamecampagnes

Voor diverse opdrachtgevers is met communicatiebureau TMP Worldwide (Amsterdam) een scala aan banners, animaties, illustraties en nieuwsbrieven gerealiseerd. Als onderdeel van landelijke campagnes zijn deze zowel online- als offline (televisie, drukwerk) uitgezet.

Berg & Dal – lodges


Duurzame promotie van eco-lodges in het oerwoud

Voor de drie grootste lodges in Suriname (Nature Resort Kabalebo, Danpaati River Lodge en Berg & Dal) is er verschillend marketing- en PR-materiaal gerealiseerd. Om de toerist te bereiken zijn er websites, (3d-) animaties / illustraties, (product-)fotografie en social-media campagnes ontwikkeld.

Digital Playground – go!


Tekenfilms uit de (urban) jungle

In samenwerking met Digital Playground (Rotterdam) en The Back Lot (Paramaribo, Suriname) zijn er tientallen educatieve tekenfilms ontwikkeld. De (jeugdige) doelgroep werd bereikt via uitzendingen op mobiel, televisie en in de bioscoop.

Apps – WP & Android


Apps voor Windows Phone en Android

In eigen beheer en voor diverse opdrachtgevers worden met regelmaat apps ontwikkeld. De meeste zijn cross-platform van opzet, wat inhoud dat ze zowel op Windows Phone als op Android draaien, waarbij niet alleen telefoons- maar ook tablets worden ondersteund.

Cordaid Memisa – MVO


Cordaid Memisa – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Om de campagneboodschap – een veilige bevalling voor elke moeder – van Cordaid Memisa (Den Haag) te ondersteunen bedacht marktleider in bio-based disposables BioSol (Rotterdam) de MVO Beker. Behalve een website zijn ook de 3d-modellen voor de bekers geraliseerd.

STIVORO – self control


Campagnesite met interactieve video

Samen met reclamebureau BvH en Conceptables (beiden Rotterdam) is de campagnesite voor STIVORO ontwikkeld. De site is opgebouwd rondom interactieve YouTube-video’s waarbij de gebruiker door het maken van keuzes zelf de verhaallijn samenstelt.

Maaslander – online


Responsive design & Facebook-marketing

In nauwe samenwerking met Force 451 (Den Haag) en Conceptables (Rotterdam) is de corporate site van Maaslander ontwikkeld. De site is volledig responsive gemaakt, waardoor zowel het ontwerp als de inhoud voor tablets en laptops geoptimaliseerd wordt getoond.

Dawson – webshop


Meertalige webshop voor goudzoekers

Voor Handelsmij Dawson N.V. is een meertalige webshop opgezet. Het systeem achter de website is handmatig gefine-tuned, zodat de opdrachtgever zelf – zonder al te veel technische kennis – in eigen beheer snel en eenvoudig nieuwe producten kan toevoegen en aanpassen.

GGD – lang leve de liefde


Seksuele voorlichting in animatievorm

In opdracht van de GGD werden acht tekenfilms en tientallen illustraties rond het thema “seksuele voorlichting” ontwikkeld. Behalve de vormgeving, animaties, illustraties en voice-overs tekende dMOTION.com ook voor de herkenningstune.

Disciplines

Disciplines

Internet

dMOTION.com is gespecialiseerd in de realisatie van custom-made sites. Aanvankelijk via een – in eigen beheer – ontwikkeld CMS en de laatste tien jaar met behulp van open-source systemen.

Animatie en illustratie

Oorspronkelijk begonnen als “klassiek” striptekenaar – gebruikmakend van inkt en papier – realiseert dMOTION.com ook (3d) animaties en illustraties. Bijvoorbeeld voor (reclame-) campagnes, banners en infographics.

Vormgeving en illustratie

Gedrukte media – al dan niet gecombineerd met online activiteiten – is een effectief communicatiemiddel. dMOTION.com tekent hier (letterlijk en figuurlijk) voor in de vorm van presentaties, posters, brochures en fotografie.

Apps

Al geruime tijd is er een duidelijke verschuiving zichtbaar van traditioneel computergebruik naar mobiele media-consumptie. dMOTION.com springt daar op in door apps voor Windows Phone en Android te ontwikkelen.

dMOTION

Over dMOTION.com


dMOTION.com focussed zich sinds 1993 op de realisatie van webapplicaties, sites, animaties, illustraties, drukwerk en apps. De projecten worden zowel zelfstandig, als in samenwerking met derden tot een succesvol eind gebracht.

Persoonlijk

Even voorstellen…

dMOTION.com is…

Jasper, 1974, fanatiek sporter, opgegroeid in Den Haag, gestudeerd in Enschede, geleefd in Zuid-Amerika, werkzaam in Rotterdam.

Download mijn CV

Download mijn C.V. en lees meer over mijn opleidingen, technische expertises, zakelijke partnerships en overige werkzaamheden.

Contact

Neem contact op

(Bedrijfs-)naam

Email

Onderwerp

Bericht

Veiligheidscode
captcha