dMOTION.com is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 20 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design, animatie en illustratie.

Portfolio

Responsive design & Facebook-marketing

In nauwe samenwerking met Force 451 (Den Haag) en Conceptables (Rotterdam) is er een nieuwe site en Facebook-campagne voor Maaslander ontwikkeld. De website is volledig responsive gemaakt, waardoor de user-experience op zowel tablets als laptops optimaal is.

Cordaid Memisa – Verantwoord Ondernemen

Om de campagneboodschap van Cordaid Memisa (Den Haag) te introduceren is samen met BioSol (Rotterdam) – Europees marktleider in bio-based disposables – de MVO beker ontwikkeld. Behalve de site heeft dMOTION.com ook alle 3d-modellen voor de bekers gerealiseerd.

Campagnesite met interactieve video

Samen met reclamebureau BvH en Conceptables (Rotterdam) realiseerde dMOTION.com de vormgeving en techniek achter de campagnesite van STIVORO en KWF Nederland. De site bestaat uit interactieve YouTube video’s waarbij de gebruiker zelf de verhaallijn kan samenstellen.

Manage and Master The Customer Experience

Voor Mopinion (Rotterdam) – Europees marktleider op het gebied van customer experience management software – heeft dMOTION.com geavanceerde feedbacktools ontwikkeld. In nauwe samenwerking met de in-house developers werd zorg gedragen voor alle systemen.

Informatieve illustraties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, een infographic vertelt een compleet verhaal. dMOTION.com illustreert in verschillende stijlen krachtige, onderscheidende en interactieve infographics die cross-mediaal inzetbaar zijn.

Seksuele voorlichting in animatievorm

In opdracht van de GGD werden acht tekenfilms en tientallen illustraties rond het thema “seksuele voorlichting” ontwikkeld. Behalve de vormgeving, animaties, illustraties en voice-overs tekende dMOTION.com ook voor de herkenningstune.

Integratie van cross-media reclamecampagnes

Voor diverse opdrachtgevers is door dMOTION.com – in samenwerking met communicatiebureau TMP Worldwide (Amsterdam) – een scala aan illustraties, banners en nieuwsbrieven gerealiseerd. De landelijke campagnes zijn zowel online- als offline (televisie, drukwerk) uitgezet.

Apps voor mobiel en tablet

Behalve web-applicaties ontwikkelt dMOTION.com ook apps, waarbij niet alleen het programmeren – maar ook de vormgeving en illustraties worden verzorgd. Door de platform-agnostische opzet garanderen alle apps dezelfde, universele gebruikerservaring.

Bedrijvenpagina.nl – site en app in één

Samen met de developers van MediaTrend (Alkmaar) heeft dMOTION.com de volledige front-end van Bedrijvenpagina.nl (de grootste bedrijvengids van Nederland) gerealiseerd. Focus-punt was hierbij de optimale user-experience op zowel laptop, tablet als telefoon.

Webshops met toegevoegde waarde

Door gebruik te maken van open-source eCommerce oplossingen kan tegenwoordig al snel een professionele webshop met goede conversie neergezet worden. dMOTION.com voegt daar extra waarde aan toe door zelf samengestelde producten real-time in de webshops te tonen.

Tekenfilms uit de (urban) jungle

In samenwerking met Digital Playground (Rotterdam) en The Back Lot (Paramaribo, Suriname) tekende dMOTION.com voor het (Surinaamse) Jeugdjournaal tientallen 2d / 3d animaties. De doelgroep werd bereikt via uitzendingen op mobiel, televisie en in de bioscoop.

Professioneel en responsive

Behalve sites realiseert dMOTION.com ook de techniek en het ontwerp voor webapps; online applicaties die geoptimaliseerd zijn voor tablet en telefoon. Van een universele feedback-app, of de grootste hotel-vacature site van Nederland tot aan complete klantbeheer-systemen.

Disciplines


Groene robot - internet discipline

Internet

dMOTION.com heeft ruim twintig jaar ervaring in de ontwikkeling van sites / shops en (web-) apps. Hierbij worden, wat betreft het programmeren en ontwerpen, zowel de front- als back-end verzorgd.


Gele robot - ontwerp discipline

Ontwerp

Gedrukte media – al dan niet cross-mediaal gecombineerd met online activiteiten – is een effectief communicatiemiddel. dMOTION.com tekent hier (letterlijk en figuurlijk) voor in de vorm van flyers, logo's en brochures.


Rode robot - illustratie discipline

Illustratie

Naast het "klassieke" illustreren - gebruikmakend van inkt en papier - realiseert dMOTION.com met regelmaat ook (3d-) animaties en illustraties. Bijvoorbeeld voor televisie, banners en infographics.


Paarse robot - apps discipline

Apps

Sites en online applicaties worden intensief gebruikt via de telefoon en tablet. dMOTION.com springt daar op in door universele en gebruikersvriendelijke apps te ontwikkelen.


dMOTION

Rotterdam CS en wolkenkrabbers

dMOTION.com is gevestigd in Rotterdam en focust zich sinds 1993 als front- / back-end developer op de realisatie van sites, animaties, illustraties, ontwerp en apps. De projecten worden al meer dan twintig jaar zowel zelfstandig als met derden tot een succesvol einde gebracht.

Persoonlijk


dMOTION.com - portret

dMOTION.com is…

Jasper, 1974, fanatiek sporter, opgegroeid in Den Haag, gestudeerd in Enschede, geleefd in Zuid-Amerika, werkzaam in Rotterdam.

dMOTION.com - Curriculum Vitae

Download mijn C.V.

Download mijn C.V. en lees meer over mijn technische expertises, professionele disciplines en overige werkzaamheden.

Contact