dMOTION.com is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 20 jaar professionele ervaring op het gebied van websites, apps, design en illustratie.

Portfolio

Responsive design & Facebook-marketing

In nauwe samenwerking met Force 451 (Den Haag) en Conceptables (Rotterdam) is er een nieuwe site en Facebook-campagne voor Maaslander ontwikkeld. De website is volledig responsive gemaakt, waardoor de user-experience op zowel tablets als laptops optimaal is.

Cordaid Memisa – Verantwoord Ondernemen

Om de campagneboodschap van Cordaid Memisa (Den Haag) te introduceren is samen met BioSol (Rotterdam) – Europees marktleider in bio-based disposables – de MVO beker ontwikkeld. Behalve de site heeft dMOTION.com ook alle 3d-modellen voor de bekers gerealiseerd.

Manage and Master The Customer Experience

Voor Mopinion (Rotterdam) – Europees marktleider op het gebied van customer experience management software – heeft dMOTION.com geavanceerde feedbacktools ontwikkeld. In nauwe samenwerking met de in-house developers werd zorg gedragen voor alle systemen.

Campagnesite met interactieve video

Samen met reclamebureau BvH en Conceptables (Rotterdam) realiseerde dMOTION.com de vormgeving en techniek achter de campagnesite van STIVORO en KWF Nederland. De site bestaat uit interactieve YouTube video’s waarbij de gebruiker zelf de verhaallijn kan samenstellen.

Informatieve illustraties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, een infographic vertelt een compleet verhaal. dMOTION.com illustreert in verschillende stijlen krachtige, onderscheidende en interactieve infographics die cross-mediaal inzetbaar zijn.

Seksuele voorlichting in animatievorm

In opdracht van SOAIDS Nederland | GGD werden acht tekenfilms en tientallen illustraties rond het thema “seksuele voorlichting” ontwikkeld. Behalve de vormgeving, animaties, illustraties en voice-overs tekende dMOTION.com ook voor de herkenningstune.

Integratie van cross-media reclamecampagnes

Voor diverse opdrachtgevers is door dMOTION.com – in samenwerking met communicatiebureau TMP Worldwide (Amsterdam) – een scala aan illustraties, banners en nieuwsbrieven gerealiseerd. De landelijke campagnes zijn zowel online- als offline (televisie, drukwerk) uitgezet.

Apps voor mobiel en tablet

Behalve web-applicaties ontwikkelt dMOTION.com ook apps, waarbij niet alleen het programmeren – maar ook de vormgeving en illustraties worden verzorgd. Door de platform-agnostische opzet garanderen alle apps dezelfde, universele gebruikerservaring.

Professioneel en responsive

Behalve sites realiseert dMOTION.com ook de techniek en het ontwerp voor webapps; online applicaties die geoptimaliseerd zijn voor tablet en telefoon. Van een universele feedback-app, of de grootste hotel-vacature site van Nederland tot aan complete klantbeheer-systemen.

Bedrijvenpagina.nl – site en app in één

Samen met de developers van MediaTrend (Alkmaar) heeft dMOTION.com de volledige front-end van Bedrijvenpagina.nl (de grootste bedrijvengids van Nederland) gerealiseerd. Focus-punt was hierbij de optimale user-experience op zowel laptop, tablet als telefoon.

Tekenfilms uit de (urban) jungle

Onder auspiciën van het NOS Jeugdjournaal (Hilversum) en Digital Playground (Rotterdam) tekende dMOTION.com voor het Surinaamse Jeugdjournaal (Paramaribo) tientallen 2d / 3d animaties. De doelgroep werd bereikt via mobiel, televisie en de bioscoop.

Webshops met toegevoegde waarde

dMOTION.com is gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven en ontwikkelen van custom-made webshops en voegt daar via geavanceerde product configuratie-tools extra waarde aan toe. WordPress sites en -shops worden ontwikkeld onder het label WordPress 010WordPress 010.

Disciplines


Groene robot - internet discipline

Internet

dMOTION.com heeft ruim twintig jaar ervaring in website en -app development.

Hierbij worden zowel de de front- als back-end verzorgd. Samen met de vormgeving, het koppelen aan diverse CMS systemen en het inrichten van de bijbehorende databases.


Gele robot - ontwerp discipline

Ontwerp

Gedrukte media is nog steeds één zeer vaak gebruikt communicatiemiddel.

dMOTION.com ontwerpt logo's & drukwerk en zet deze vervolgens cross-mediaal in. Bijvoorbeeld via effectieve online- en offline reclame-campagnes.


Rode robot - illustratie discipline

Illustratie

Met grote regelmaat realiseert dMOTION.com 2d- en 3d (info-) graphics.

Deze illustraties kunnen vervolgens op diverse gebieden worden ingezet ; op webpagina's, in apps en digitale nieuwsbrieven of in de vorm van (gedrukt) reclamemateriaal.


Paarse robot - apps discipline

Apps

Sites en applicaties worden intensief gebruikt op de smartphone en tablet.

dMOTION.com maakt gebruikersvriendelijke apps die zowel in een site als op de telefoon kunnen draaien. Platformonafhankelijk, zodat ze op elk apparaat werken.


dMOTION

Rotterdam CS en wolkenkrabbers

dMOTION.com is gevestigd in Rotterdam en focust zich sinds 1993 als full-stack developer op de realisatie van sites, animaties, illustraties, design en apps. De projecten worden al meer dan twintig jaar zowel zelfstandig als met derden tot een succesvol einde gebracht.

Persoonlijk


dMOTION.com - portret

dMOTION.com is...

Jasper, 1974, fanatiek sporter, opgegroeid in Den Haag, gestudeerd in Enschede, geleefd in Zuid-Amerika, werkzaam in Rotterdam.

dMOTION.com - Curriculum Vitae

Download mijn C.V.

Download mijn C.V. en lees meer over mijn technische expertises, professionele disciplines en overige werkzaamheden.

Contact