dMOTION is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design en illustratie.

Allianz Apps

Allianz logo - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Behalve web-applicaties ontwikkelt dMOTION ook apps, waarbij niet alleen het programmeren – maar ook de vormgeving en illustraties worden verzorgd. Door de platform-agnostische opzet garanderen alle apps dezelfde, universele gebruikerservaring.

Een ander groot voordeel van deze werkwijze is dat updates snel uitgerold kunnen worden en er maar één code-base is, waarmee de total cost of ownership (TCO) per app laag blijft.


Meer projecten

Responsive web-apps

Responsive apps - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Responsive web-apps maken gebruik van dezelfde code en technieken als normale sites. Updates kunnen zo snel en laagdrempelig uitgevoerd worden - evenals het doorvoeren van nieuwe features voor beide platforms.

Mobiele apps

Mobiele apps - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Door de lay-out en het ontwerp van de apps schaalbaar te maken, draaien ze zowel op mobiel, tablet als laptop (in het geval van universal apps).

Is de app in eerste instantie bedoeld voor mobiel (mobile first) dan past het ontwerp zich via progressive enhancement aan op tablet. Andersom kunnen desktop first apps via gracefull degradation zich weer aanpassen op kleinere schermen.

Op deze manier is de user experience en -accessibility op beide devices van het zelfde, hoge niveau.

App store

App store - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Behalve het praktisch nut voor de gebruiker, heeft een app ook meerwaarde voor klanten en hun product. Door de aanwezigheid in de app stores wordt de online vindbaarheid flink versterkt.

Door een goede koppeling te leggen tussen de app store en website, komen de ratings en reviews van de app direct terug bij alle gevonden resultaten. Deze zoekmachine optimalisatie (SEO) zoekt voor een visueel betere herkenbaarheid.

Een zoekresultaat met reviews en sterren immers veel beter op dan resultaten zonder deze extra informatie.