dMOTION is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design en illustratie.

Cordaid Memisa website

Cordaid Memisa logo - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Om de campagneboodschap van Cordaid Memisa (Den Haag) te introduceren is samen met BioSol (Rotterdam) – Europees marktleider in bio-based disposables – de MVO beker ontwikkeld.

Behalve de site heeft dMOTION ook alle 3d-modellen voor de bekers gerealiseerd.


Meer projecten

Cordaid Memisa homepage

Cordaid Memisa webshop - dMOTION | full stack development, Rotterdam

De online campagne voor Cordaid Memisa bestaat niet alleen uit een informatieve website, maar bevat ook een webshop, social media componenten en een speciaal hiervoor geproduceerde video.

Woocommerce Shop

Cordaid Memisa QR code bekers - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Om de ROI (return on investment) voor het goede doel zo hoog mogelijk te laten zijn, is een custom-made webshop ingericht.

Via deze WooCommerce / WordPress webshop kunnen bezoekers een MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) beker bestellen met daarop een persoonlijke noot.

De winst van het online verkoopplatform gaat rechtstreeks naar Cordaid Memisa. Het totale bedrag wordt real-time getoond via een speciaal hiervoor geschreven WordPress plug-in.

HTML5 Video

Cordaid Memisa html5 video - dMOTION | full stack development, Rotterdam

De boodschap van Cordaid Memisa wordt niet alleen in tekst, maar ook in beeld verteld.

Naast het plaatsen van de videocontent op social media platforms (Twitter, Facebook, Instagram, YouTube) is de video ook embed op de website zelf.

Een custom-made HTML5 video-player zorgt er voor dat content en design naadloos op elkaar aansluiten en via context aware een speciale stream voor mobiele gebruikers toont.