dMOTION is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design en illustratie.

Feedback CRM website

Volkswagen logo - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Voor Mopinion (Rotterdam) – Europees marktleider op het gebied van customer experience management software – heeft dMOTION geavanceerde feedbacktools ontwikkeld. Samen met de in-house developers is zorg gedragen voor alle systemen.

Naast het verkrijgen van de feedback zijn diverse tools opgeleverd om de resultaten grafisch te presenteren aan alle (internationale) klanten.


Meer projecten

Volkswagen online survey

Volkswagen online survey - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Om de verkregen data op de semantisch correct te interpreteren, zijn diverse analysetools geschreven. De big-data sets worden inzichtelijk gemaakt middels geautomatiseerde, grafische rapportages via web, app en mail.

Customer Feedback

Customer Experience onderzoek - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Feedback van online bezoekers bevat vaak essentiële informatie over het verbeteren van een product, zeker als de gegevens verkregen worden in een bestel- of order-flow.

Door te achterhalen waarom gebruikers vlak voor het afrekenen hun winkelwagen "achterlaten" (exit feedback) kan voorkomen worden dat dit leidt tot omzetverlies.

Op het moment dat een online survey gecombineerd wordt met bijvoorbeeld een heatmap (visual tracking) kan de informatie- en communicatie-overdracht eenvoudig toegespitst worden op een betere prestatie van de online presence.

Online Survey

NS reizigers onderzoek - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Door Customer Feedback Management in te zetten op alle online platforms wordt een gedetaileerd beeld verkregen van de wijze waarop gebruikers over producten denken en praten.

Op het moment dat op Facebook of Twitter een negatieve ervaring over een bedrijf wordt gedeeld, kan deze real-time worden afgevangen door een gespecialiseerd webcare team.

Ook de beleving van mails, nieuwsbrieven en apps kunnen zo inzichtelijk in beeld gebracht worden. Het effectief inzetten van experience surveys zorgt voor meetbare productverbetering en optimale klantrelaties.