dMOTION is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 25 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design en illustratie.

Hotel Professionals Apps

Hotel Professionals logo - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Behalve sites realiseert dMOTION ook de techniek en het ontwerp voor (web-) apps; online applicaties die geoptimaliseerd zijn voor tablet en telefoon. Van een breed inzetbare en universele feedback-app tot en met complete klantbeheer-systemen.

Doordat de codes van de apps universeel zijn, kunnen ze zowel online (via de browser) als vanaf de telefoon (via de app stores) aangeboden worden en maakt het systeem niet uit (Windows, Android).


Meer projecten

Hotel Professional web-app

App ontwerp en interface - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van een smartphone, kan een web-app nog beter functioneren dan de website. Bijvoorbeeld door de gegevenslocatie als filter te gebruiken of het versturen van pushberichten.

Customer Feedback

User interface app design - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Web-apps kunnen ook helpen om insights te verkrijgen over de productbeleving of algemene klanttevredenheid.

Door een feedbacktool te integreren in een app en die vervolgens prominent via bijvoorbeeld een tablet aan de muur te presenteren, wordt de drempel om meningen en ervaringen te delen effectief verlaagd.

Alle gegevens worden zo offline verzameld en online verstuurd naar de back-end van diezelfde app waarna er uitgebreide analyses op kunnen worden toegepast.

User Interface

UI, UX, UA ontwerp app - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Bij een app is de user interface (UI) nog belangrijker dan dat bij een normale site het geval is.

Het kleine scherm dwingt tot een schaalbaar ontwerp dat altijd bruikbaar is (usability). De user accessibility (UA) en user experience (UX) zijn samen met de UI belangrijke punten in het ontwerp en de vormgeving van de app.

Door in de blueprints en mockups deze design principles goed door te voeren, ontstaat er een consequente en modulaire lay-out voor zowel telefoon, tablet als desktop.