dMOTION is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 20 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design en illustratie.

Infographics illustratie

WhatsApp logo - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, een infographic vertelt een compleet verhaal. dMOTION illustreert in verschillende stijlen krachtige, onderscheidende en interactieve infographics die cross-mediaal inzetbaar zijn.

Behalve publicaties op websites, worden de illustraties ook doorgezet in nieuwsbrieven, social media platforms, apps en offline uitingen (drukwerk, commercials).


Meer projecten

LiveChat Whatsapp

LiveChat infographic - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Om de verschillende webcare diensten van LiveChat inzichtelijk te maken, zijn verschillende infographics ontwikkeld. Deze propositie resulteerde aantoonbaar in een hogere conversie (ROI) van inkomende leads.

3D flat-design

3d rendering - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Flat design, material design, metro design; de moderne frameworks worden steeds minimalistischer. Het modelleren van 3d-infographics kan echter zeer effectief zijn in termen van informatie-overdracht.

Bijvoorbeeld om inzichtelijk te maken hoe de indeling van een nature resort is in het regenwoud van Zuid-Amerika.

De gedetailleerde 3d-kaart kan via virtual reality (VR) thuis worden bekeken, zodat toekomstige touristen zich een goed beeld van de lodge kunnen vormen.

Interactief

Interactieve infographic - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Door interactie aan een infographic toe te voegen, wordt de informatie-dichtheid nog optimaler gebruikt. Middels mouse-over of gestures / touch kan er extra meta-data getoond worden zonder het initiële beeld vol te laten lopen.

Door de graphic te koppelen aan een custom-made WordPress plug-in, kunnen de teksten snel in de back-end worden ingevoerd.

Het gebruik van .SVG (scalable vector graphics) zorgt er voor dat de illustraties haarscherp en responsive worden getoond - of het nu via een mobiele app is of een leaderbord op de homepage.