dMOTION is gespecialiseerd in front- / back-end development met meer dan 20 jaar professionele ervaring op het gebied van sites, apps, design en illustratie.

PostNL Nieuwsbrieven

PostNL logo - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Voor diverse opdrachtgevers is door dMOTION – in samenwerking met communicatiebureau TMP Worldwide (Amsterdam) – een scala aan illustraties, banners en nieuwsbrieven gerealiseerd. De landelijke campagnes zijn zowel online- als offline uitgezet.

De interactieve HTML5 (reclame-) banners komen terug via alle aangesloten sites, apps en nieuwsbrieven. Het offline-component bestaat uit drukwerk en televisie-campagnes met in de basis dezelfde animaties.


Meer projecten

PostNL responsive nieuwsbrief

PostNL responsive nieuwsbrief - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Alle nieuwsbrieven gaan door een uitgebreide test- en tooling workflow om de kwaliteit op alle devices te garanderen. Van mobiel tot tablet en laptop - zowel de content als het ontwerp staan altijd op nummer één.

CSS3 animaties

VUMC nieuwsbrief - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Naast de javascript-gestuurde animaties zijn er ook CSS3 banners gemaakt met geanimeerde teksteffecten. Voordeel van deze techniek is dat er geen scripting nodig is en de vormgeving intakt blijft als de animatie zou worden overgeslagen.

Ook in HTML gebasseerde apps zijn CSS3 banners en -animaties vaak het meest geschikt om ingezet te worden voor interactie met de gebruiker.

Doordat er verder geen aanvullende scripts of plug-ins nodig zijn, kan er een high performance worden gehaald, ook op low level hardware zoals budget telefoons.

HTML5 banners

Openingstijden.nl HTML5 reclame banner - dMOTION | full stack development, Rotterdam

Online kunnen nieuwsbrieven eenvoudig worden voorzien van HTML5 animaties. Bijvoorbeeld via het open GreenSock Animation Platform (GSAP) waarmee het mogelijk is om zonder plug-ins interactieve banners te ontwikkelen.

Los van alle nieuwe technieken en ontwikkelingen is het vertrouwde animated .GIF formaat ook veelvuldig ingezet bij deze online reclamecampagnes.

Zeker als het gaat om grafische banners is er niets zo cross-browser compatible als deze klassieke animatie-standaard.